tirsdag 16. februar 2010

BADEROMSMØBLER OG ETTGREPS ARMATURER!

Det er mange valg å ta underveis i byggingen, og flere måtte taes hos rørleggeren. Kunsten er å finne ting man liker godt og som er av ok kvalitet uten å koste skjorta. I tillegg lider jeg av vinglepetter-syndromet, og det gjør jo ikke saken enklere. Stakkars mannen, det er ikke lett å være gift med Vinglepetter... ;-) Etter timesvis med leting i kataloger og på internett har vi kommet i mål. Godt for alt som er gjort!Baderomsinnredningen til badet i 1.etg heter Sekel og kommer fra Duobad.
De har kampanjepriser akkurat nå, så løp og kjøp!;-)


Innredning til badet i 2.etg kommer for øvrig fra
vår alles kjære svenske venn;-) Serien heter FLÅREN. Vi har endt opp med to servanter på dette badet, som blir det største, hovedbadet om du vil. Dette blir da i tilknytning til soverommene.

På dette badet blir det plass til både dusj og badekar.
Vi har valgt dette karet, med hvite føtter;

Mannen er heldigvis en fredelig fyr som velger sine kamper med omhu. Men når han først har bestemt seg... En ting som han var veldig bestemt på var at det overhooode ikke var aktuelt med noe togreps armaturer hverken på bad eller kjøkken hos oss. "Vaske hendene i kaldt vann bestandig? Nei takk!" Jeg er selvfølgelig enig, men det begrenset valgmulighetene betydelig kan du si! Kanskje like greit for en vinglepetter....;-)


Ettgreps håndvaskarmaturer (hvite grep)
Ettgreps kjøkkenarmatur (krom)

Ellers ble det bestemt dusj,- og badekararmatur, og nisjedører til dusjen. Det får dere se mer av en annen gang!


Bildene er lånt fra Ikea, Damixa, Lino, Duobad og EuroBad.

3 kommentarer:

 1. Det kommer til å bli flott alt ihop!! =) Var inne på nybaktmamma på et forum der hvor ei hadde valgt flåten på badet sitt. Var nydeligt! Også virker det så deiligt med to servanter!!! Kunne jeg også ha tenkt meg =D Blir spennende å se når alt er på plass!!

  Og ja..det er ubeskriveligt deiligt å endelig ha funnet ett gulv =D Så nå er det tapet som svirrer i hodet =)

  SvarSlett
 2. Så fine valg dere har gjort på badene :o)
  Synes du har funnet fine alternativer i de ettgrepsarmaturene.
  lykke til med valget

  SvarSlett
 3. Masse eksempler på flotte baderomsmøbler her. Likte badekaret spesielt godt:)

  SvarSlett