onsdag 30. desember 2009

LISTVERK

Når det alikevel ikke er noen aktivitet på huset om dagen, prøver vi å ligge litt i forkant med alle disse tingene vi må bestemme oss for etterhvert. Listverk for eksempel...

Pent listverk er prikken over i'en synes jeg:-) Vi skal ha listverk i ferdigmalt mdf, formstabilt og så genialt med ferdigmalt! Spikerhullene må selvsagt fylles igjen, men satser på at det ikke blir så mye mer enn det. 3 strøk med maling og pussing mellom strøkene tar laaang tid!


Listene bli levert av Sørlandslisten .
Jeg holder en foreløpig knapp på Frøya gulv,-og dørlist, og Linea taklist.
Begge vist på bildet under;

Liker veldig godt bredt listverk, men med vanlig 240cm takhøyde kan det bli for bredt synes jeg. Takhøyden virker rett og slett lavere... Disse listene finnes derimot i max 95mm bredde, så bredere enn det blir det uansett ikke;-)

Ønsker dere en fin Nyttårs feiring i morgen! Hos oss blir det rolig og stille, og det skal bli godt:-)
Måtte 2010 bli et strålende år!!

3 kommentarer:

 1. Det er samme taklist som vi har. Jeg er fornøyd med den :)

  SvarSlett
 2. Nydelege lister og ferdigmalt er kjekt. Vi har ikkje profilerte lister. Vår husleverandør skulle ha noko sinnsjukt med pengar for profilen så då droppa vi det og tenkte at dette var ikkje avgjerande for at vi skulle trivast.

  Vi skal heller ikkje ha ferdigmalt. Taklistene var så dårlig ferdigmala at dei sa vi måtte male dei på nytt uansett. Listene under vindauge er også umala. Så då gidd vi ikkje bruke 12000 kr på dette når vi må male likevel. Vi får ikkje malt taket på loftet før neste vår så då får vi ta ei maleykt.

  Likevel ville eg valt som du. Du har nok ein betre husleverandør på den fronten :-)

  SvarSlett
 3. Har dere vurdert listverk i polystiren. Det er enkelt å montere og utrolig pent. Ikke gale priser heller. Finner mange fine bilder av dem hos www.decosystems.no

  SvarSlett