fredag 12. februar 2010

ACTION!

Nå skjer det veldig mye på en gang!!

Rørlegger, elektrikkere, snekkere og ventilasjonsarbeidere har jobbet side om side den siste uka. Elektrikkeren er nesten ferdig med å legge opp alle trekkerør og bokser for elektriske punkter. Rørleggeren nærmer seg mål for denne gang, og rørene til varmepumpa er lagt. For et virrvarr av rør! Utrolig at alt fungerer som det skal når huset er ferdig (*bank i bordet*)...


Snekkerne følger hakk i hæl, og plater veggene etterhvert som de andre gjør seg ferdig i de forskjellige rommene. Nå er det spennende å følge med!


Soverom

Loftstue

Hadde første møte med flislegger også i dag. Til helgen begynner "den-store-flisejakten" for alvor! Og så hører vi rykter om 50% rabatt på nyåpning av byggvarebutikk i en naboby. Vi har tenkt å handle maling på tilbud nemlig! Penger spart er penger tjent!;-)


I 1.etasje er det foreløpig litt mere kaotisk, men en plass må jo alle materialene og verktøyet stå:-) Når 2.etasje er ferdig platet, er det 1.etasje sin tur. Resten av utsiden er utsatt en stund, så får vi håpe at solen skinner mye når den tiden kommer at guttene må opp på taket igjen.

TV-stue

Stue

Her på kjøkkenet ligger flatpakkene fra Ikea og venter tålmodig på sin tur.
At denne lille haugen kan bli et helt kjøkken er litt utrolig...
Håper vi har fått alt, og at vi slipper enda en tur til hovedstaden;-)


Avslutter med et bilde av huset på avstand.
På dager som dette er det jammen koselig med vinter og snø også!

4 kommentarer:

 1. Fint bilde i vinterlandskapet. Det er ein del igjen ser eg av huset, så eg trur du må belage deg på å vente med innflytning litt meir enn tre veker... Men den som ventar på noko godt, ventar ikkje forgjeves :-) Er huset heilt arkitekttegna eller har dokke brukt ein husleverandør i tillegg? Bestemt deg for fliser?

  SvarSlett
 2. http://www.trenor.no/public.aspx?pageid=30973

  SvarSlett
 3. Åhhh!! Så spennende alt som skjer!! Vi havner i egeninnsats ett par uker etter dere!! Hvor lang tid får dere på egeninnsatsen?

  SvarSlett
 4. Hei :)

  Jeg "samler" på husbyggere, får jo aldri nok inspirasjon, hihi :) Får følge med litt inne hos deg og se hvordan det går, lykke til iallefall!!

  PS! Tomten deres ser jo helt vanvittig bra ut!!

  SvarSlett