fredag 19. februar 2010

FLISER

Mandag kveld hadde vi en særdeles hasardiøs kjøretur i snøføyka... Varebilen til mannen var nemlig fullstendig nedlastet av fliser!! Jeg tviholdt i bildøra hele veien hjem, og det ble ikke vekslet mange ord den timen... Huff, det er utrolig at det går godt noen ganger! Lykken ER virkelig bedre enn forstanden i slike tilfeller;-) Vel hjemme konstaterte vi at det til tross for redselen var vel verdt turen.


Gulvfliser til hall, vaskerom og gjestebad er nå i hus. Vi valgte like fliser hele veien, siden disse rommene ligger i tilknytning til hverandre. Beige farge og 30x30 på størrelse, kjøpt hos Modena. Butikken skulle slutte med denne leverandøren, og derfor fikk vi en kjempedeal i tillegg. Jippi!! Nå er det "bare" fliser til boden, gulvet til hovedbadet, og til dusjnisjene igjen... Disse hentes ikke i Berlingo'n kan jeg love! ha ha..


Her ligger flisene ved siden av parketten vi har bestilt. Bildet lyver litt, begge deler er mye lysere i virkeligheten!

På begge badene blir det panel på veggene. Vi er for sent ute med å bestille fliser nemlig(tar ca.4 uker), og det er begrenset hva som finnes på lager rundt omkring... Har mer enn nok med å finne noe til gulvene og dusjene. Litt surt;-( Vi liker heldigvis godt panel også, så får vi bare håpe at vi blir fornøyd med det i lengden!

2 kommentarer:

 1. SÅ kjedelig at dere fikk så kort tid til å bestemme dere for fliser. FLisene vi har valgt ut er heldigvis lagerført, men vi bestiller dem allerede nå, slik at de er på byggeplassen i god tid.

  Det blir sikkert kjempe lekkert med panel på veggene. Det passer jo kjempe fint med baderomsinnredningen dere har valgt!
  Har du sjekket ut rightpricetiles.no eller megaflis.no? Regner med at dere har gjort det, men vi fant iallefall mye fint hos disse leverandørene.

  Ønsker dere en strålende helg!
  Klem fra Christine

  SvarSlett
 2. Så fine fliser dere har valgt til hall, vaskerom osv. Vet hvor vanskelig valg det er. Vi hadde vel med oss ca 8 forskjellige for å finne den rette.

  Kjedelig at dere fikk så liten tid ang fliser på veggene, men trøst deg med at det er veldig fint med panel på badene også.

  Ha en kjempe fin helg!

  Klem fra Eva Elisabeth

  SvarSlett