torsdag 25. mars 2010

JIPPI, VI HAR FÅTT KJØKKEN!!

Plutselig har vi fått kjøkken! Du slette meg tid, det gikk fort! Noe småplukk gjenstår som dere ser på bildene, men alle moduler er på plass. Komfyren er til og med inne:-) Ventilatoren ligger på benken innpakket i plast foreløpig, men den er i børstet stål lik som komfyren.
.
(Beklager dårlig kvalitet på bildene. Lyskaster og blits er liksom ikke helt ideelt..)

Synes denne vasken er så fin! Så får vi håpe at ikke alt serviset knuses i oppvasken;-)
Noen som har erfaring med porselensvask?


Som dere ser er kjøkkenet ferdig malt. Vi har brukt "Easy Clean" malingen fra Jotun. Typisk at det blir litt sprut på veggen mellom benkeplaten og veggskapene og da er det veldig kjekt å kunne tørke av uten å ødelegge finishen på veggen:-)

TV-stuen er ferdig tapetsert og vi har bestemt oss for farge (Kryss i taket..)! Spisestuen og tv-stuen henger liksom sammen med franske dører. Vi har derfor valgt å bruke grunnfargen i tapeten som skal være i spisestuen. Mannen demonstrerer;


Igjen, kleine bilder, men dere skjønner tegninga;-) Fargen heter Thea og er en lys lys sandfarge. Vi maler på helt glatt glassfibertapet fra merket Rasch. Krysser fingrene for at det blir bra!

Ellers har det skjedd masse den siste uken. Alle takene er ferdig lagt og har fått lister. Vi har valgt 3" taklister og 4" gulv/vinduslister. Synes taket i loftstua ble kjempfint! Her må det ei stoor lyskrone til tror jeg;-) Sant kjære?

Dusjveggen på badet i 2.etg er ferdig bygget, og skittentøysjakta ser dere konturen av til høyre. Ryktene sier at gulvet her blir flislagt ila uken.


Vaskerommet har fått ferdigmalt panel, og flisene skjuler seg under gulvpappen;-) Det gjenstår stort sett bare fuger og innredning.Så gøy når ting begynner å bli ferdig! Det er masse mer å vise, men det får dere se en annen dag:-) Nå er det natta i Lakka-heimen. Det tar på å være byggherre.. Puh..

SEE YA!

6 kommentarer:

 1. Så fint det blir! Pass på og ikkje behandle vasken som du gjer med stålkumme. Dersom ein er litt hardhend, kan det lett verte grå riper.

  Når det gjeld vatn og kloakk. Sørg for å ha det skriftleg kven som er ansvarleg for at dokke får vatn i huset, kven som skal koble pumpa osv. Avklar dette både med dei som har bort etter vatn og rørleggar. SØrg også for å skriftleggjere kven som har ansvar for å koble avløpsrøret til septikktanken. STandard huskontrakter er at rørleggar er berre ansvarleg for 1 meter utanfor huset.

  SvarSlett
 2. Så flott du får det!!!kjøkkenet bli kjempe fint;))
  god påske til deg ;)9

  SvarSlett
 3. Hei,så fint det blir hos dere!
  Fargen Thea ser nydelig ut,har du fargekode,produsent? Fint om du legge det ut her.
  PÅ forhånd tusen takk og God Påske!

  Hilsener fra Marie:-)

  SvarSlett
 4. Hei Anonym,

  Takk for det:-)

  Fargekoden til Thea har jeg dessverre ikke. Det er den lokale Fargerike butikken som har blandet den, og "resepten er fra eget arkiv" står det på boksen;-( Prøveboksen ble blandet på hvit base i Lady 10, mer vet jeg ikke.

  God påske til deg også!:-)

  Lakka

  SvarSlett
 5. Så flott kjøkkenet deres blir!
  Gleder jeg meg til H&C kommer til Sørlandet? Jeppsi peppsi- jeg har begynt å spare penger fordi det er så mye jeg har lyst på. Tror jeg har veldig lyst på serviset... Kanskje vi treffes der engang- det hadde vært stas!
  Ha en kjempefin påske :)
  Klem Yvonne

  SvarSlett
 6. Her har det skjedd mye ja! Kjempe flott kjøkken!! Utrolig fin vask og smart med Easy Clean :) Suger til meg alle tips her!

  klem C

  SvarSlett