tirsdag 20. april 2010

BAD 2

Gjestebadet er nå ferdig malt og flislagt. Dette rommet er kun 4,5 m2 stort, derfor virker vinduet kjempestort! Bare deilig med mye lys, men det er helt nødvendig med folie på glasset for å ikke sitte på utstilling her *knis*. Veggene er malt med Jotun Våtrom i fargen "Egghvit". Innredningen fra Sekel har stått i leiligheten i ukesvis, men nå skal den snart på plass.


Bilde av dusjen


Stoort vindu


Vi har forresten valgt å bruke epoxy fugemasse som heter Spectralock. Denne er både dyrere og vanskeligere å legge enn vanlig sementbasert fugemasse, men fullstendig vedlikeholdsfri. Det liker vi!! ;-) Litt mere jobb for flisleggeren nå, mye mindre arbeid for oss i... tja, 10 år?? Ja takk! Dessuten finnes den i 40 farger, så det er lett å finne noe som passer. Vi har valgt fargen "Antique White" til de beige flisene, og "Silver Shaddow" til de hvite flisene på det store badet. Det var dagens reklame;-)

Alle innerdørene er forresten satt inn nå. Skikkelig tunge dører! I like:-) Det ble dører fra Diplomat i stede for Dooria (pga bestillingstiden). Disse er minst like fine, heldigvis! Dørvridere setter vi på så snart vi har skaffet til veie dørstoppere;-)


5 kommentarer:

 1. 'Vi har brukt samme fugemasse som dere og er veldig fornøyd!! En forbanna jobb å legge, men blei VELDIG flott!!! Folie bestilte jeg på www.vindusfolie.no og de var veldig raske! Har folie på 4 cm av vinduet og hvit trepersienne fra kid over :)

  SvarSlett
 2. Ser kjempe bra ut!:) Gøy når det går fremover og du kan begynne å sette ting på plass:)

  SvarSlett
 3. heisann :)
  Jeg fant deg i Fædrelandsvennen idag. Moro å lese om deg og hysbyggingen din :)
  For et flott hus dere får !!!
  jeg vil gjerne følge med videre så jeg legger deg til inne på min favorittliste :)

  Klem,kari

  SvarSlett
 4. Null vedlikehold er verdt alle pengane. Vi har og eit stort vindauge til alles åsyn på det vesle badet. Tenkte å ha persienner eg då. Kva er utsilta hjå dokke der?

  SvarSlett
 5. Så fint badet blir! Ett av badene våre blir også rundt 4,5-5 m2, men så lenge vi får plass til det vi må ha - så er alt bare fint :D

  Ha en super dag!

  SvarSlett