onsdag 21. april 2010

LAKKA GOES PUBLIC..

Like før påske fikk jeg en henvendelse fra ei hyggelig jente hos Fedrelandsvennen. FV er lokalavisa i Kristiansand og denne jenta skulle skrive en reportasje om byggeblogging. "Om jeg kunne tenke meg å være med?" Klart jeg kunne det! Litt skummelt med fjeset sitt på trykk, men veldig hyggelig å bli spurt:-) Slik ser altså "Hjemme hos Lakka" ut på trykk i dag;Trykk på bildene dersom du vil se de større:-)

5 kommentarer:

 1. Jeg leste stykket i går. Først så jeg bare på bildene, og tenkte disse var det noe kjent med. Så oppdaget jeg at det var jo dine bilder. Kjempe fint stykke og ganske så koselig å se hvordan du så ut.
  Ha en super dag :))
  Klem Yvonne

  SvarSlett
 2. Sier det igjen :))
  Kjempemoro å se deg og ikke minst lese om husbyggingen :)
  lekkert dere får det !!!

  Psst..Jeg har og fått en henvendelse fra samme avis, men har satt det litt på vent ;)Har litt jeg må gjøre ferdig først :)

  Klem, kari

  SvarSlett
 3. Så utrolig artig det må være, men klart - det er nok rimelig skummelt også :)

  SvarSlett
 4. Så gøy!
  Så jo ut som en kjempe flott artikkel da...

  Ha en fin onsdag vider

  Klem

  SvarSlett
 5. Hei igjen på deg ;))så det var du som kjøpte den siste;)),de går hele tiden;))fint er jo det ;))
  Fikk varer fra bruka for ca 1 uke siden,men den saft står ennå på rest...såå vet da ikke når den kommer for nå er det kun to ting spm står på rest så nå kommer den iallefall ikke før jeg bestiller mer.
  tenkte bare å si det,slik at hvis du ser den andre plasser så...
  god helg til deg ;))og det badet ditt,fargen du har valgt er bare kjempe,kjempe fint,heeelt nydelig,noe av det fineste jeg har sett;))
  god helg til deg;)9

  SvarSlett