torsdag 8. april 2010

SOVEROMMET

Da var påsken over for denne gang, og det har ærlig talt vært et slit.. Vi har riktignok hatt fri fra jobb, men har definitivt ikke ligget på latsiden! Vi har malt og tapetsert så det koster etter (*humre*.. koster etter.. tok du den?) ! Pappa og lillebror har vært til uvurderlig hjelp, og mamma vår persolige kokk. Skikkelig bortskjemte er vi!:-) Tuusen takk dere!!

I dag tenkte jeg å vise dere bilder fra soverommet vårt. Tapeten er på plass! Skikkelig møkk å jobbe med, sånn gammeldags hvor limet skal smøres på tapeten og så skal den svelle og bli heelt morken før du lett og elegant skal klistre hele smørja på veggen.. Puh... Det gikk det også, selv om det tok en hel dag! Må lide for skjønnheten sies det;-) Pappa er heldigvis kjempegod læremester, og pinlig nøye. Jeg synes det ble fiiiint (og visstnok veldig feminiiiint også iflg mannen..;-))
!
Gulvet er lagt i hele 2.etg, nå mangler det bare gulvlister så er snekkerne helt ferdig i denne etasjen! Jippi!!4 kommentarer:

 1. Så fint det ble,tapetet var kjempe skjønn!!!
  heldige du;))
  God ny dag og ny helg til deg;)))
  klem fra meg;))

  SvarSlett
 2. Ja det er et slit, men guuu så verdt det er de timene med intensivt arbeid =) Og riktig så flott har dere fått det også! Nyyydelig tapet på soveværelset! Er dere ferdig med egeninnsatsen nå dere?

  SvarSlett
 3. Så flott rommet blei - ordentlig sommerlig romantisk synes jeg:)

  SvarSlett
 4. Så fint det ble :o)
  Utrolig koseilg tapet.

  Kjekt med snill familie som stiller opp når man trenger litt hjelp.

  SvarSlett