torsdag 6. mai 2010

TALLERKENHYLLE

Neivel, så rakk jeg ikke å poste et innlegg på søndag alikevel.. Og dagen ble heller ikke så effektiv som vi hadde tenkt;-) Derfor benytter jeg heller anledningen til å vise en etterlengtet nyanskaffelse! For et par uker siden svingte jeg innom butikken "Frøken Olsen" og kjøpte denne lekre saken fra Nordal. Har siklet, ja nesten bokstavelig talt, på denne i lange tider! Nå er jo huset neeesten ferdig og da var tålmodigheten jammen slutt. Den måtte i hus! Det var den siste hun hadde inne for øyeblikket også, så det var jo litt flaks;-)


Den skal få henge over sittebenken på kjøkkenet. Benken har snekkeren laget, enkel og fin, med oppbevaringsplass under setet. I like! Bilde av den får dere se siden;-)


Dersom dere plutselig skulle befinne dere i Arendal, så kan jeg anbefale "Frøken Olsen" på det varmeste! Eieren Mariann, er ei kjempesøt jente og butikken er bare skjønn:-) Dog farlig for lommeboken... "Herlig herlig, men farlig farlig..."♫


Fortsatt endel småplukk igjen å gjøre i huset (som å kitte spikerhull for eksempel... æsj..), og håndverkere som enda ikke er heelt ferdige (sukk) , men nå nærmer det seg for alvor the big finale! *danser av glede* Vi begynner nedvasking til helgen!

1 kommentar:

 1. Så fin tallrikshylla!
  Jag bara ääälskar Frøken Olsen! Det är som en godisbutik för vuxna,hihi...

  Måste säga att det är ett otroligt läckert hus ni häller på att bygga - var är det någonstans i Arendal?
  Hade också en dröm om att bygga hus också, men nu har vi fått drömmeplatsen och drömmehuset (även om det är gammalt)...
  Hoppas ni får en riktigt mysig helg! Solen skiner och allt så det kan ju inte bli bättre! =)
  Kram Joy

  SvarSlett