tirsdag 8. juni 2010

TUSEN TAKK..

... for skjønne kommentarer dere! Blir nesten litt forlegen jeg.. Og litt rørt også for at dere tar dere tid til å besøke meg;-)

Ønsker alle en fin-fin dag, og så gleder jeg meg veldig til å møte noen av dere på H&C føråpning i morgen kveld!! Så morsomt det skal bli!!:-)


See ya!

3 kommentarer:

 1. Å! Var du der og! Såå heldig!!
  Jeg måtte hjelpe min bror og passe barn. Gleder meg såå til å se butikken, mne hadde jo lyst til å treffe alle bloggerne og.. Håper på et bloggtreff i Arendal snart.

  Ønsker deg en fin uke videre.
  klem C ♥

  SvarSlett
 2. Å gurimalla, så masse inntrykk på en gang vi fikk i går! Jeg synes butikken var veldig fin og kommer garantert til å svinge innom med jevne mellomrom. Gøyest av alt var det å treffe andre bloggere og få et ansikt. Jeg er definitivt med på bloggtreff, det hadde vært kjempe koselig om vi kunne få til. Kjedelig at du måtte sette fra deg lampen igjen, men jeg så at de skulle ha tilbudet ut mnd, så håper du rekke å få den med deg igjen. Ser vel snart bilde av den her på bloggen din.. hihi

  Klem Yvonne

  SvarSlett
 3. Så fint hus dere har fått - fant deg i kveld og har lagt deg på lista mi (følger-greia virker ikke, så gjorde det manuelt). Blir moro å se hvordan det er blitt i hele huset!


  Vibeke :)

  SvarSlett