søndag 3. oktober 2010

BADET

Viser dere bilder fra badet i 2.etg i dag. Det er nå ferdig, bortsett fra noen knagger her og der osv.To vasker er luksus!! Selv om de kommer fra Ikea;-) Gjør underverker for husfreden *humre*.

Vi har valgt å bare bruke folie på den nederste delen av vinduet fordi lyset slipper litt dårligere igjennom. Samtidig vil vi jo blokkere for innsyn;-)

Ettgrepsarmatur fra Lino Trading.Lamper fra Damixa.


Badekar med løveføtter fra Eurobad. Badekarbatteri med hånddusj fra Damixa.

Eneste plassen i huset som har varmt og kaldt vann separat, altså ikke termostat på batteriet.Sjakkmønstret gulv av blanke og matte hvite fliser fra Flisekompaniet.


Victoria wc fra Eurobad


Vi valgte dusjnisje i stede for kabinett her oppe også. Selve dusjgulvet er 1-2 cm lavere enn resten av badegulvet. Og med subbelist på døra renner det ikke en dråpe ut på gulvet. Veldig fornøyd med løsningen! Og så krysser vi armer og bein for at det holder tett også *spytt spytt* *salt over skuldra* *bank i bordet* osv ;-) Dusjdør i frostet glass fra Keystone.


Dusjbatteri fra Damixa


Det store dusjhodet, 20 cm, er bare nyydelig! Sparedusj er oppskrytt altså;-) Helt til strømregningen kommer kanskje... ha ha.
Blandebatteri med termostat i dusjen;-)


Metrofliser på veggen, og mosaikk på gulvet fra Flisekompaniet.
Skittentøysjakta er plassert ved døren. Den er ubetalelig! Anbefaler til alle som har bad over vaskerommet!

Badet er "bare" 13,5m2 men jeg synes vi har utnyttet det rimelig bra, og rommet virker nesten større pga sin kvadratiske fasong. Er det ikke rart hvordan kvadratiske rom virker større enn rektangulære?Mye lettere å møblere, og god gulvplass midt på. Vi har forsøkt å få til det i de aller fleste rommene hos oss (på tegningstadiet), og møblerte så og si hele huset før første spadetak var tatt;-) Da unngikk vi å mangle noen cm her og der, feilplassere stikkontakter osv.

Et fantastisk redskap til nettopp dette er gratisprogrammet Viseno! Her kan du tegne inn hele planløsningen og sette inn forskjellige møbler(disse kan du justere størrelsen på etter hva som stemmer med dine møbler). Deretter kan du se alt i 3D, og gå inn de forskjellige rommene virituelt! Mannen ble helt hekta! Ha ha..

Det er selvfølgelig lurt å tenke litt frem i tid også; Dersom vi ommøblerer, hvor vil det da være naturlig å plassere sofaen? Vil dette alltid være ei TV-stue? Husk i det minste dette ved plassering av stikkontakter, TV-uttak osv. Et aldri så lite tips til andre husbyggere sånn helt på tampen;-)

18 kommentarer:

 1. Så flott badet ble :) Jeg har også valgt panel på badet. Eller det vil si jeg tok den enkle varianten med plater. Jeg er jo selvfølgelig ikke fornøyd med fargen på disse, og tenker at jeg skal male i løpet av høsten. Er i tvil om jeg burde bruke våtroms maling eller om det ikke er nødvendig. Vi har dusjkabinett, så for dusjens del trenger jeg ikke våtromsmaling. Hva har du brukt hos deg?
  Lino har så mye fint! Jeg kjøpte kjøkkenkrana mi hos dem. Heldige meg som jobber i et rør og elektro firma- da ble det en grei pris.
  Ha en super duper uke! Klem Yvonne

  SvarSlett
 2. Veldig fint og gjennomført bad! Grattis:) Ønsker deg en superfin uke!

  SvarSlett
 3. Så fint det ble og så mange gode tips du kommer med. Enig i at sparedusj er oppskrytt. Vinningen går opp i spinningen fordi man må stå der en evighet for å få skylt ut shanpooen. Nydelig armatur og matter. Lurt med folie. Løveføttebadekar er jo bare sååå stilig.

  SvarSlett
 4. Ajajaj...her var det gjennomført og lekkert!!!
  Veeeeeldig misunnelig på at dere har 2 vasker! Det hørtes helt perfekt ut :) Skulle gjerne ha hatt min egen side, så kunne samboeren ha beholdt tannkremsprutprikkene på sitt eget speil, og vannsølet på sin vask, hihi :)
  Mange lure løsninger dere har :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder. Et herlig bad dere hr fått dere! Så deilig når alt er nytt og delikat.
  Det er alt snart ti år siden vi bygde, og det merkes både her og der...men er jo litt morro med opppssing også.
  Ha ei strålende uke
  Klem Marianne

  SvarSlett
 6. hei,
  så kjempelekkert et bad dette er,hver minste detalj er gjennomtenkt,en fryd for øyet,
  dere har vært flinke her,
  ønsker deg en nydelig dag.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 7. Oj, oj, oj vilket floitt badrum Lakka!
  Så flinke dere vart och takk for alla goda tips som du ger oss! Jag har faktiskt varit på jakt efter vundusfolie - så nu ska jag få beställt det!
  Ha en superfin dag!
  Och går allt bra med dig..? *hint, hint*...;)
  Kram Joy

  SvarSlett
 8. Kjempe flott bad!:) Det så ut som dere hadde kjempe god plass der ja! Mange gode tips også.
  Ønsker deg en finfin uke!
  Klem Camilla

  SvarSlett
 9. Så fantastisk flott badet ble... Må si dere har gjort mange flotte valg er ja.

  Ha en fin uke
  klem

  SvarSlett
 10. Wow! Your bathroom is very nice!
  Kisses!
  Monica

  SvarSlett
 11. WOW!!! Dette var bare helt lekkert:-) Så deilig å ha to vasker da. Kunne jeg veldig gjerne hatt her på quisten når vi er 5 stk sp0m skal bli ferdige og ingen gidder å gå "helt ned" på badet i 1 etg.

  Ønsker deg en super kveld .

  Klem fra Ine

  SvarSlett
 12. Heisann, for et fantastisk hus..rett og slett et drømmehus! Jeg lurte på hva huset kostet ferdig reist? Er i planleggingsfasen av husbygging og er veldig nysgjerrig på hva det faktisk koster å bygge i dag...:) Tusen takk for god lesning!

  SvarSlett
 13. Et virkelig nydelig og gjennomført drømmebad! Synes kombinasjonen av panel og fliser er helt lekker, og så fine farger! Ikke vanskelig å tilbringe noen timer der nei ;0) Ha en fin dag! Klem fra meg

  SvarSlett
 14. HERLIGLAND:D For et nydelig bad dere har fått! Nydelig, alt var bare så nydelig:D hehe. Syntes det er så fint med noe annet enn fliser på veggen! Godt jobbet;)

  SvarSlett
 15. Wow!
  Trenger ikke si mer. Vanvittig flott bad!

  Hva heter fargen du har på veggen? Den er helt nydelig, skulle gjerne hatt den selv!

  Takker for svar.

  SvarSlett
 16. Hei Else,

  Så hyggelig at du likte fargen! Den heter Sjø 14... Kjøpt hos Fargerike i Grimstad. Mulig de har en bedre kode å gi deg! Veldig fornøyd med den:-)

  Ha en fin dag!

  Lakka

  SvarSlett
 17. nydelig bad:) er det vanelig panel eller smart panel? hva har dere bak penelen, vi vil ha panel på badet når vi bygger til sommeren:)

  SvarSlett