tirsdag 21. desember 2010

JULETRE - RAN..?

I går ble julekvasten med hjem, og vi traff blink på første treet som kom ut av nettingsokken. Godt var det, for i ti minus er det ikke godt å stå stille for lenge. "Hei, et juletre takk, type edelgran, størrelse helt til taket. 240 takhøyde ja."Illustrasjonsfoto


Det var da vi skulle betale for herligheten at overraskelsen kom... Juletremannen opplyser med stor frimodighet at han skal ha hele 600 kroner for kvasten. Det var like før jeg på rent instinkt ropte "RAN"!! Når han i tillegg følger opp med: "Det er billig det altså. Skulle egentlig ha 700,- men siden det er jul..." holdt jeg på å besvime.. (Når ellers på året denne mannen selger juletrær kan man jo lure på..) Pleier ikke være kjip, men er det bare meg som synes det er vel drøy pris for et tre..? Vel vel, vi kan nå ihvertfall krysse juletrehandel av på lista for i år. Noe sier meg at det blir selvhogst til neste år, som vi pleier;-)


Jeg vet ikke om juletremannen fikk sympati med den gravide, og svært kalde dama som stod å måpte foran han da mannen rakte han pengene, men plutselig så ville han gi med både julenek og julestriesekk på kjøpet! *humre*
Det hjalp litt på geipen ihvertfall;-) Lure juletremannen, han har nok vært borti gjeipende juletrehandlende fruer før;-)


Julestriesekken måtte selvsagt brukes til noe lurt, og i år får den duge som vedsekk:-)
Nå kan vi heldigvis snart si GOD JUL til både juletremenn og alle andre! ;-)

8 kommentarer:

 1. Ja det var litt av en pris !!!!
  Knalldyrt!! Håper det varer lenge da :)
  Håper du viser bilder ;)

  Ha en fin dag
  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Vi er alltid ute i sista stund med inkøp av julgran.. Så vi brukar också bli "rånade" varje år. Och inte har jag fått något "på köpet" heller... :(
  I år tar vi dock turen till plantasjen, 299;- for edelgran.
  Men den säcken var ju himla stilig då och passade ypperligt som vedsäck.

  God Jul till dig och dine! <3

  SvarSlett
 3. Jepp, jeg betalte også 299,- på Plantasjen. Ikke 2,40 høyt da, og jeg er fornøyd så lenge barnålene sitter til etter 24.12 :)

  SvarSlett
 4. Hehe. ja juletre er ikke billige. Sekken var jo kjempe fin, og så praktisk til vedsekk da.
  Ønsker dere en riktig god jul.
  Juleklem fra meg

  SvarSlett
 5. Ha ha. Godt du fikk med litt ekstra. Enig i at juletrær er dyrt. Vi har også vært på Plantasjen, men betalte ca 600 pga høyden på 2,70.

  SvarSlett
 6. Hahaha:P Ja, det er stive priser! Herligland, men nydelig sekk du fikk med deg da:D

  God jul til deg og dine!

  SvarSlett
 7. Ja det vr på grensen til ran...ha ha
  Var så heldig å få et i år av goe venner med masse skog:)
  Men sekken du fikk med var jo fin..
  Ønsker deg og dine ei fredful og herlig juletid
  Klemmer

  SvarSlett
 8. 600kr for et juletre , ja må vel bare le..men vel drøyt , kanskje ....men ønsker dere i alle fall et riktig godt nyttår ! :))

  SvarSlett