onsdag 1. desember 2010

OG PLUTSELIG VAR DET DESEMBER!

Snøen daler ned, og det er plutselig desember og advent! Julestemningen kom med et brak i år, og da er det ekstra koselig å finne frem adventstakene, og kassene med julepynt:-) I år er vi så heldige å få familien hjem til oss i julen, og vi gleder oss til å innvie huset med den første julekalkunen!


Jul i sofakrokenTerracottapottene har fått hvit Azalea for anledningen, mens pellisen har gått i dvale;-) Ikke vanskelig å få julestemning med strålende sol, og hvitt så langt øyet kan se..

Det første lyset er tent. 23 dager igjen til jul...
Her fyres det så det suser;-) Herlig med vedovn i hus!

Juleputene er på plass. Den midterste er ny, og er sydd av løpere kjøpt på Kid! Synes i grunnen det er litt vanskelig å finne noe pent, uten for mye nisser og krims krams på.. Av 2 løpere fikk jeg 3 putetrekk, til den nette sum av 160,-. Superenkelt og ikke minst billig! Dagens tips altså;-)100% lin med røde striper.Kristorn er jul for meg, og er nesten like pen når den tørker (om du skulle være så uheldig å glemme å vanne altså...*kremt*).


Jul i kjøkkenkroken også.Adventstake nr.2


Amaryllis og svibel i karmen. Julebladene ligger klare for en ledig stund;-)Håper dere også koser dere med juleforberedelsene!!

7 kommentarer:

 1. Så mange fine julebilder:):) Utrolig fint dere har fått det!
  Ønsker deg en fortsatt fin desmber:)
  Klem Camilla

  SvarSlett
 2. These pictures are very beautiful!!!
  Have you a good december!
  Kisses
  Monica

  SvarSlett
 3. Så fint du har pynta til jul :D Enkelt og stilrent og med akkurat nok innslag av rødt! Herlig å kunne invitere hjem til jul. Gleder meg til vi kan gjøre det!!!

  klem C

  SvarSlett
 4. Så koselig det var på kjøkkenet! Og du har jo det så fint ellers og.

  Er det vanlig der dokke bur at det er kalkun på julafta? Har aldri hørt om nokon som brukar det. Her er det pinnekjøt og det gler eg meg til.

  Kjekt at familien kjem å feirar jul, her kjem eit par og. Er noko eget med jul i eget hus. Gledar meg til det :-)

  SvarSlett
 5. Så utrolig koselig det var hos dere nå!! Her i huset har jeg ikke noe julepynt omtrent, synes det er vanskelig å få til julestemning med kirsebærfarga møbler! Kan jo ikke bruke hverken rødt, grønt eller lilla, og hvitt - det blir jo møkkete....huff - livet er vanskelig :p

  SvarSlett
 6. Sååå fint dere har fått det:D Nydelig julestemning!

  God natt til deg:)

  SvarSlett