torsdag 20. januar 2011

LOFTSTUEN

Jeg får vel ta det som et hint, når Amaryllisen bokstavelig talt stuper ut av vasen..;-)


Julen er over, også her til gards, og det er dags for å vise dere flere bilder fra loftstuen. Flere oversiktsbilder får komme etterhvert..

Vi valgte ferdigmalt takpanel i hele 2.etg, ikke gipstak som nede. Ikke bare fordi vi ikke klarte å velge (begge deler er jo veldig fint), men også av rent pratiske årsaker. Skråtak og gips virket rett og slett som en dårlig kombinasjon;-) Vegghøyden i dette rommet er 260 cm mot vanlige 240 cm som i resten av huset. Takvinkelen her er nemlig lik takvinkelen ute, 35 grader, og for å bevare høyden og slippe å fore ned taket så veldig, så ble det resultatet. Har ikke angret!


Man får en enorm økning av romfølelse ved å øke takhøyden slik vi har gjort her! Superfornøyd med løsningen, og glad for at pappa var så lur å komme med tipset;-) Det er temmelig nøyaktig 4 meter til det høyeste punktet, så det var ikke overraskende bittelitt kronglete å få tapetsert og malt. Hjelper jo da ikke noe særlig at jeg angrer på fargevalget etter de 2 første strøkene og like gjerne setter familien i sving på 2 strøk til... Huff, det er godt at guttene våre er tålmodige;-) Tusen takk, jeg bøyer meg i støvet..


Da var nok et rom vist, og det nærmer seg slutten på rundturen. Kun soverommene og man cave'n til mannebeinet igjen å vise. Må bare knipse noen bilder først.. I'll be back!

6 kommentarer:

 1. For en nydelig loftsstue dere har.Likte godt de duse og delikate fargene.

  SvarSlett
 2. This living room is very nice... and the colours very soft.... beautiful!!!

  SvarSlett
 3. Superlekker loftsstue!! Og den lysekronen var nydelig :)
  Takk for omvisningen. Gleder meg til neste rom på runden :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 4. Kjempe lekker loftstue :) Skulle gjerne valgt høgare tak vi også (både nede og oppe). Vi skal også ha gips i taket nede og oppe, men nede skal vi ha panelvegger og oppe, skal vi ha gipsvegger. :) Gleder meg til å flytte inn, men det vil nok endå ta mange mnder før vi kjem so langt :)
  Godklem :)

  SvarSlett
 5. Så lekkert! Herlige bilder...

  Ha en fin søndag videre du også. :)
  Klem Anine

  SvarSlett
 6. hehe, mormor (altså min mor) er godt i gang med å strikke ei babyjakke som skal vere til hentesettet :) Er ikkje så veldig flink å strikke, så derfor vart det slik :) Hekling er meir min ting :) Så blir nok eit teppe til, da formen er så laber, så er det lite eg faktisk kan gjere denne tida :)

  Ønsker deg deilige dagar :) Godklem!

  SvarSlett