fredag 18. februar 2011

PLANLEGGING AV LILLE BABY "A" SIN ANKOMST

Det er ikke fritt for at det går mye i babysnakk om dagen;-) Tankene dreier seg stort sett om den lille som om bare 6 uker (HJELP!) skal flytte ut av meg og inn til oss;-) Det planlegges og handles inn til den store gullmedalje. Visa-armen er god og støl og værre skal det sikkert bli...

Illustrasjonsfoto


En av tingene vi har kjøpt er en BabyBay! Har noen prøvd en sånn??


Synes den ser utrolig praktisk ut. Fin er den også!Man setter rett og slett BabyBay ved siden av dobbelsenga, justerer høyden slik at den matcher, og skrur festene til voksensenga slik at den står trygt.Må være deilig å slippe opp og ned av sengen hele natten, og så koselig å ha han så nærme♥
Tusen takk til "Besta" og "Beste" som har sponset herligheten:-)

Vanskelig å holde lommeboken lukket med så mye fint i butikkhyllene;-)

Babyteppe fra Lexington Baby og Maileg kanin fra Frk.Olsen.


Ellers er vogn, bilsete og det meste annet også kommet i hus. Det er definitivt ikke gratis med babyutstyr... Man vil jo gjerne kjøpe det beste til det kjæreste man har og satse på kjente, trygge merker. Men her er det også penger å spare! Vi har bestilt vogn og mye annet på tyske nettbutikker og har spart mange tusenlapper:-) Handlet fra sofaen, levert på døren. Me like! Butikkene vi har besøkt heter http://www.kiddies24.de/ og http://www.kids-comfort.de/ . Vi har så langt bare positive erfaringer fra begge to. Det var dagens sparetips fra økonomen;-)

God helg alle sammen!!

7 kommentarer:

 1. disse tingene til babyen din er vakre!
  Hei og god helg
  Monica

  SvarSlett
 2. Så spennende tid derer har foran dere :))
  Moro å kjøpe inn til den lille, men dyrt er det !!!!
  Håper du er i fin form og koser deg i svangerskapet :)

  Stor klem fra Kari

  SvarSlett
 3. Å nydelig seng!!
  Så koselig å dille og dulle fremover til den lille kommer!!
  Men sant er det at det er dyrt, ja...mye som skal være på plass- og vanskelig å begrense seg med så mye fint det er til de små.
  Ønsker deg ei strålende helg
  Klem

  SvarSlett
 4. Åååå, så herlig!
  Er jo så koselig å "bygge rede" til den lille kommer<3
  Sant at det er dyrt, men det glemmer man fort:) Og det meste kan selges eller brukes om igjen, siden det nesten ser ubrukt ut.

  Kos deg fremover!
  Klem fra Margit

  SvarSlett
 5. Den sengen var jo kjempe smart, og som du sier er det jo nydelig og ha skatten sin så nærme.
  Husker den tiden godt da jeg gikk å ventet på mine, den var utrolig lang. Ønsker det en fin uke med "dilling og dalling" til den lille kommer.

  klemmer fra Ine

  SvarSlett
 6. Så gøy jeg kom over denne flotte bloggen din! Passet meg perfekt med litt inspirasjon for oss som venter vår første gutt til sommeren og tenker på husbygging! Lykke til med fam.forøkelse!:)

  SvarSlett
 7. Hei på deg! Jeg har en utfrodring til deg på bloggen min idag. Selvfølgelig helt frivillig å delta. Ha en god dag! :)

  SvarSlett