lørdag 19. mars 2011

AWARDER

Jeg har vært så heldig å få to skjønne awarder den siste tiden. Tusen takk til Elisabeth og Ine!! :-) Det varmer langt inni rota!Registrerer også med glede flere følgere og synes det er kjempehyggelig at telleren nå har bikket godt over 20.000 besøkende!! Tusen takk til alle dere som stikker innom, og god helg!! :-)

4 kommentarer:

 1. Gratulere med utmerkelser :) Alltid kjekt :) Og ikkje minst for eit nydelig barnerom dere har laga i stand! :) Skjønner godt at du har storkosa deg med dette :) Ja, det nærmer seg! :) sjølv har eg litt over 8 veker igjen. Blir spennende å sjå når babyen bestemmer seg for å komme :) Håper huset er mykje nærmare innflyttingsklart også til da :) hehe.

  Ha ei solrik helg :) Her skal det grillast!

  Godklem :)

  SvarSlett
 2. Hei!

  Vi holder på å bygge hus og jeg har fått mye inspirasjon fra bloggen din. Du har et fantastisk flott hus i en gjennomført stil :) Vi holder på med å planlegge hvor vi skal ha gips/panel for tiden. Jeg har tenkt å ha panel i taket i begge etg. Kunne tenke meg trepanel, men det frister ikke å male alt selv. Har sett på ferdigmalt mdf panel og synes det virker greit. Er det det du har i 2 etg? hvor har du kjøpt den og hva merke er det og hvilken type panel?

  Mvh Marie

  SvarSlett
 3. Hei Marie,

  Tusen takk, så hyggelig at du har fått nytte av tipsene mine!!:-)

  Vi har ferdigmalte mdf-panelbord fra Södra i hele 2.etg. De har en avdeling i Arendal som dekker Vestfold, Telemark og Agder fylkene. Synes det er veldig pent at de er så smale (forskjell fra merke til merke), men finishen kunne nok vært noe finere. Fordelen kontra trepanel er jo at mdf'en er dødt materiale og ikke sprekker opp. Ferdigmalt er slettes ikke dumt det heller;-) I værste fall kan du gi mdf-bordene et toppstrøk med kost for å få en finere finish. Vi har til opplysning ferdigmalt listverk i mdf i hele huset også. Veldig fornøyd med det valget:-)

  Masse lykke til med byggingen og alle valgene!!

  Mvh,
  Lakka

  SvarSlett
 4. Heeej Lakka! Hoppas allt går bra med dig och prinsen i magen!
  Jag har en liten ting till dig inne hos mig!
  Vårkramar från Joy

  SvarSlett