mandag 12. september 2011

HØST ALLEREDE...?

Hei hei alle sammen!!:-) Tiden raaaser avgårde, og sånn helt plutselig var det høst før jeg rakk å somle meg inn her igjen... Det er fortsatt hektisk (og helt herlig♥) med en liten pjokk på 5 måneder i hus, og noen mammablogger blir jeg nok aldri;-) Men innimellom håper jeg at det skal bli tid til en liten bloggrunde, og et og annet innlegg fremover.
Barnevelsignelsen er vel overstått, og landskapsarkitekten er endelig ferdig med hageplanen...


...hagen derimot, er skremmende lik hagen i fjor... fykj og æsj... jord og stein i skjønn forening.. "Det kommer en ny vår..." og takk og lov for det;-)

 
Vinner vi i lotto i vinter så blir hagen nettopp slik arkitekten har tenkt. Og gjør vi ikke det (denne gangen heller...grrr...), så blir det begynnelsen på en moderert utgave i løpet av 2012;-) Stooore planer for ikke fullt så store lommebøker kan man vel trygt si;-)
 
 
 
Lysthus, pergola, rosebuer, bro, belegningsstein og sikkert en halv mill i blomster og planter alene... Ja ja, det er jo lov å drømme, og akkurat nå drømmer jeg om dette;
 
*SUKK* Lurer på hvor snill jente jeg må være i vinter for å få dette ønsket oppfyllt... *knis*

4 kommentarer:

 1. Bildene ser kjempeflotte ut! Skulle ønske vi også hadde råd til å ordne alt ferdig på én gang, men det blir litt om gangen her også. :)

  Kos deg med den skjønne gutten diN! Tida går fort.

  SvarSlett
 2. Det så jo kjempelekkert ut, men prisen er vel nok til å velte et lite kommunebydsjett ja :) hihih! Skjønner at den lille tar tid - synes de tar mye tid allerede i magen jeg......

  SvarSlett
 3. Å kor kjekt du er tilbake! Tida går fort med dei små... Utrulig flott hage du har tankar om. Er det dyrt å leige arkitekt? Du får byrje i ein ende, det har eg gjort. Diverre er eg ikkje fast i mi handling og vil flytte plantene så fort dei er i jorda. Trur det går maaaange år før blomane får stå stille.

  SvarSlett
 4. Så koselig å høre fra deg igjen!!
  Tenker du koser deg max med lillegullet..
  Veldig fine planer for hagen her, ja.
  Gøy å ha drømmer og ønsker, og så morro det er når det kommer på plass litt etter litt.
  Ønsker deg og dine ei strålende helg
  Klem

  SvarSlett